Webdesign & Webdevelopment

Een onmisbare en moderne manier om jezelf of je bedrijf te profileren is het gebruik maken van een website. Een website zal eerst ontworpen moeten worden, hierbij zal onze webdesigner jouw eisen en wensen verwerken in een mooi en functioneel ontwerpvoorstel.

Dit voorstel tovert onze webdesigner na akkoord om in een werkende website. Dit gaat vaak gepaard met een nieuwe huisstijl (zie “Vormgeving, opmaak & DTP”), nieuwe teksten en prachtige nieuwe foto’s. Als je al een huisstijl hebt kunnen we - na controle van één van onze designers - hier soms ook mee uit de voeten.

 

Onze webdevelopers hebben alle expertise in huis om elk gewenste product te realiseren, van one-page website tot complete webshop of complexe web-omgeving voor specialistische bedrijven. Specifieke wensen op gebied van webhosting, e-mail, formulieren en intranet-omgevingen zijn voor ons niet onbekend.

 

Alle door ons gerealiseerde websites worden gebouwd en ontworpen met het oog op de toekomst. Met nieuwe internet-browsers, devices in alle vormen en maten en beveiligingsvoorwaarden wordt vanaf het begin rekening mee gehouden.

Nieuws en tips

Wil je vier keer per jaar meer te weten komen over duocore?