Drukwerk

Van flyers, posters en folders tot brochures, boeken en hoogwaardig drukwerk. Verpakkingen, presentatie materiaal, belettering van je bestelbusje of winkelpand. Vraag nog vandaag een vrijblijvend offerte aan.

Het aanwezige specialisme en onze ervaring in drukwerk hebben er voor gezorgd dat wij als drukkerij een brede grafische kennis hebben van de vele producten die onder de noemer drukwerk vallen. Zo leveren wij drukwerk als briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, flyers, catalogi, boeken, kalenders, jaarverslagen, magazines, etiketten, ringbanden, uitnodigingen, posters, kaarten, displays, digitaal reclamedrukwerk, banners, verpakkingen, gepersonaliseerde mailing en nog veel meer. Ook voor reclameborden, banners, steigerdoeken, vloerstickers en autobelettering ben je bij duocore op het juiste adres.

Wij denken graag mee over de meest creatieve idee├źn en zoeken we de productiemogelijkheden binnen de gewenste budget en leverdatum. Voor de meest bijzondere operaties werken we samen met een aantal vaste partners van heel europa. Zo kunnen we ook hoogwaardig drukwerk voor een aantrekkelijke prijs leveren. Nadruk op duurzaamheid, kwaliteit en service is voor ons vanzelfsprekend.

Stephan Wassenaar
Account manager stephan@duocore.nl +31(0) 620251538
Wim van Dijk
Director / Eigenaar wim@duocore.nl +31(0) 88 20 40 800
Kees van Dijk
Director / Eigenaar kees@duocore.nl +31(0) 88 20 40 800

Nieuws en tips

Wil je vier keer per jaar meer te weten komen over duocore?